user_mobilelogo

Ny hjemmeside? hjemmeside

Skal dere ha ny hjemmeside er det i dag nødvendig med en publiseringsløsning (CMS - Content Management System). Fordelen med en publiseringsløsning er at innholdet på sidene er tilpasset for visning på PC, nettbrett og mobil (Responsive Design). I tillegg er det lagt til rette for søkemotoroptimalisering i sytemet, noe som gjør at du vil få bedre søkeresultat hos f.eks. Google.

I publiseringsløsningen kan du redigere og oppdatere hjemmesidens innhold (tekst, bilder, pdf dokumenter osv.) uten å installere programvare på egen PC. Det eneste du trenger er en PC med tilgang til Internett da alt er basert på redigering i nettleseren.

Vi hjelper deg gjerne gjennom prosessen med alt fra kartlegging av behov, til planlegging, utvikling og lansering av hjemmesiden.

Hjemmesiden - en investering

Betrakt hjemmesiden som en investering som jevnlig må velikeholdes og oppdateres. Det er ikke slik at når hjemmesiden er lansert på Internett er jobben ferdig, det kreves at innholdet på hjemmesiden til enhver tid er oppdatert med riktig informasjon. Det hjelper ikke dine kunder at du har en pen hjemmeside hvis innholdet på siden ikke er relevant. 

Vi har bestemt oss for ny hjemmeside. Hva gjør vi nå?

Nå kommer kanskje den viktigeste delen av prosjektet med å lage ny hjemmeside. Det første en bør gjøre er å tenke gjennom hvilke krav en har og hva som eventuelt er ønsker for den nye siden. Se noen eksempler i avsnittet om kartlegging under. 

Kartlegging

puzzle

  • Lag et budsjett for prosjektet
  • Hva skal kundene finne på din hjemmeside
  • Skal det være en enkelt informasjonsside
  • Profilere produkter / tjenester
  • Presentere de ansatte
  • Kontaktinformasjon
  • Skal kundene kunne kontakte bedriften via kontaktskjema
  • Hvem skal gjøre endringer av innholdet på sidene. 

Dette var kun noen eksempler. Ved å lage en slik kartlegging får du en kravspesifikasjon som forenkler prosessen med å utvikle nettsidene, både for deg som kunde og oss som utvikler. Da blir sjansene mindre for at det dukker opp unødvendige problemer og misforståelse under prosessen.

 

Kundeservice

Kontakt info

NorskDataSupport AS
Postboks 191
2302 Hamar

932 14 561 (Man-Fre 09-16)

support@norskdatasupport.no

Nettsiden benytter informasjonskapsler for bedre brukeropplevelse.