user_mobilelogo

Exchange Epost

Exchange er et profesjonelt system for epost som gjør mer enn bare sende og motta e-post. Det er også mulighet til å dele kontakter, mapper, filer og kalendere, synkronisert på tvers av datamaskiner, nettbrett og telefoner. Informasjonen er kryptert mellom bruker og server, samt en meget bra webmail.

 

Sammenlign Exchange Online-planer

Exchange Online er tilgjengelig som en frittstående tjeneste, eller du kan få det som en del av en Office 365-plan som omfatter Office, SharePoint og Skype for Business. I tabellen nedenfor sammenlignes de to frittstående planene. 

 

 Logo Exchange 130x40 Exchange Online plan 1 Exchange Online plan 2
 

 

kr 89.-

bruker/måned
årsabonnement
 

kr 139.-

bruker/måned
årsabonnement
Store postbokser
Hver bruker får en lagringskapasitet på 50 GB i postboksen og kan sende meldinger på opptil 150 MB.
Inkludert Inkludert
Outlook-støtte
Brukere kan koble støttede versjoner av Outlook til Exchange Online, slik at de kan bruke et klientprogram de kjenner fra før.
Inkludert Inkludert
Nettbasert tilgang
Outlook Web App gir en førsteklasses nettleserbasert opplevelse med samme utseende og funksjonalitet som den fullstendige Outlook-klienten.
 
Inkludert Inkludert
Outlook-app
Få gjort mer på telefonen og nettbrettet med Outlook-appen for iOS og Android –snart også i Windows 10.
Inkludert
Inkludert
Innboksbehandling
Rot-mappen lar deg holde fokus på de viktigste oppgavene. Denne mappen bruker maskinlæring til å holde innboksen ryddig og setter opp regler som passer til måten du arbeider på.
 Inkludert  Inkludert
Dokumentsamarbeid
Lagre vedleggene direkte på OneDrive for Business med ett klikk, og del koblingen til filen direkte fra Outlook Web App.
 Inkludert  Inkludert
Grupper
Gjør samarbeid enklere med Office 365-grupper, som lar arbeidsgrupper organisere seg selv, jobbe sammen på tvers av verktøy og enheter samt bygge på ekspertisen til de andre.
 Inkludert  Inkludert
Delte kalendere og kontakter
Sammenlign kalendere for å planlegge møter og få tilgang til samarbeidsfunksjoner, inkludert delte kalendere, grupper, den globale adresselisten, eksterne kontakter, oppgaver, konferanserom og delegeringsfunksjoner.
 
 Inkludert  Inkludert
Tredjepartsapper for Outlook
Bruk mindre tid på å bytte mellom apper takket være en utvidelsesmodell som gir tredjeparts nettprogrammer enkel tilgang til tilleggsmoduler i både Outlook og Outlook Web App.
 Inkludert  Inkludert
Sikkerhet
Hver postboks har førsteklasses beskyttelse mot skadelig programvare og søppelpost via Exchange Online Protection.
 
 Inkludert  Inkludert
Arkivpostboks
Hold innboksen ryddig ved å la gamle meldinger flyttes automatisk til en arkivpostboks.
 Inkludert  Inkludert
Originalarkiv
Bruk et originalarkiv for å bevare slettede og redigerte postbokselementer fra brukeres primære postbokser og arkivpostbokser.
   Inkludert
Ubegrenset lagring
Dra nytte av ubegrenset lagring (50 GB lagringsplass i brukerens primære postboks, pluss ubegrenset lagringsplass i brukerens arkivpostboks).
   Inkludert
Vertsbasert telefonsvarer
Dra nytte av vertsbaserte Unified Messaging-tjenester med telefonsvarer, et brukergrensesnitt for innringing og automatiserte sentralbordfunksjoner.
   Inkludert
Hindring av tap av data
Kontroller sensitive forretningsdata med innebygde regler for hindring av tap av data basert på forskriftsstandarder som PII og PCI. Dette bidrar til å identifisere, overvåke og beskytte sensitive data ved hjelp av grundig innholdsanalyse.
   Inkludert

 

 

 

 

Vi hjelper deg med å opprette Exchange Epost

Kontakt oss

 

Kundeservice

Kontakt info

NorskDataSupport AS
Postboks 191
2302 Hamar

932 14 561 (Man-Fre 09-16)

support@norskdatasupport.no

Nettsiden benytter informasjonskapsler for bedre brukeropplevelse.